Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ)  οργανώνει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο  Αναζωογόνησης και Αντιμετώπισης Επείγοντος Περιστατικού που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Ελπίζουμε το συνέδριο αυτό, και μετά την επιτυχία που είχαν τα προηγούμενα συνέδρια της ΕΕΚΑΑ, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να ενημερωθείτε για τα νεότερα δεδομένα στην αναζωογόνηση και στην αντιμετώπιση του επείγοντος περιστατικού.

Για το σκοπό αυτό έχουμε προσκαλέσει καταξιωμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές με μεγάλη κλινική και ερευνητική εμπειρία. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν όλο το ηλικιακό φάσμα από τον ενήλικα μέχρι το νεογνό σε εξωνοσοκομειακό και ενδονοσοκομειακό περιβάλλον. Πέραν από αυτό προσβλέπουμε στην παρουσίαση της δικής σας κλινικής ή ερευνητικής εμπειρίας με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις. Όλα μαζί ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για παραγωγική συζήτηση και εξαγωγή συμπερασμάτων που θα μας βοηθήσουν να ασκήσουμε την καθημερινή μας κλινική  πράξη ασφαλέστερα.

Η ΕΕΚΑΑ έχει προσθέσει στο επιστημονικό της πρόγραμμα κλινικά φροντιστήρια, όπου οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε σημαντικές τεχνικές και μη τεχνικές δεξιότητες.

Η επιτυχία του Συνεδρίου, στις δύσκολες μέρες που ζούμε και χωρίς να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε πάντα για το καλύτερο για τους ασθενείς μας, βασίζεται και  στη δίκη σας ενεργό συμμετοχή.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά.

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής.

Η Πρόεδρος του Συνεδρίου

Ευαγγελία Κουσκούνη

Καθηγήτρια ΕΚΠΑ