31 Οκτ

Σεμινάριο Εξασφάλισης αεραγωγού (Airway Management)
Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2018

Το 5ωρο πρόγραμμα απευθύνεται σε Ιατρούς, Νοσηλευτές και Διασώστες του ΕΚΑΒ και έχει ως σκοπό την εκπαίδευση των υποψήφιων ανανηπτών στην άμεση εξασφάλιση του αεραγωγού.

 

Σεμινάριο Άμεσης Υποστήριξης της ζωής στα Παιδιά

(European Paediatric Immediate Life Support)

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

To σεμινάριο είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC). Το 5ωρο σεμινάριο απευθύνεται σε Ιατρούς, Νοσηλευτές και μη εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν παιδιά στην κλινική τους πράξη.

Στόχος είναι η απόκτηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αναγνώριση και αντιμετώπιση του βαρέως πάσχοντος παιδιού κατά τα πρώτα λεπτά που αυτό παρουσιάζεται. Η συμμετοχή και η παροχή βοήθειας στην ομάδα ειδικών που θα κληθεί να το αντιμετωπίσει καθώς και η παροχή βασικής υποστήριξης της ζωής σε καρδιακή ανακοπή.

Σεμινάριο Advanced Medical Life Support (AMLS)

Σάββατο-Κυριακή, 8-9 Δεκεμβρίου 2018

Το Advanced Medical Life Support είναι το πρώτο σεμινάριο το οποίο διδάσκει την ορθή διαχείριση των συνηθέστερων παθολογικών καταστάσεων. Επιπλέον διαθέτει αλγόριθμους διαφορικής διάγνωσης που αφορούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στο αναπνευστικό σύστημα, θώρακας, ενδοκρινείς αδένες, κοιλιά, λοιμώδη νοσήματα, shock, υπερδοσολογίες φαρμάκων κ.α.

Κράτηση θέσης στα πιστοποιημένα σεμινάρια: Τηλ. 2110121756 (09:00-15:00)

email: info@eekaa.com