17 Δεκ

Η Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με το City Code Magazine (City Code art club) με την οποία θα συνδεθεί το θέατρο και η τέχνη με την Επιστήμη. Τα μέλη της θα ενημερωθούν για τις ευκαιρίες παρακολούθησης των καλλιτεχνικών δρώμενων της χώρας. Ευχαριστούμε το https://www.citycodemag.com/ για την αφιλοκερδή στήριξη!

Η CITY CODE εκδίδει ένα Premium περιοδικό για τη τέχνη που διανέμεται σε Μουσεία, Gallery κ.α τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού με σεβασμό στο συνάνθρωπο, τις τέχνες και τα γράμματα.

Eγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο Art Club του CITY CODE και αποκτήστε την ψηφιακή κάρτα μέλους για να ενημερώνεστε για καλλιτεχνικές παροχές σχετικά με θέατρο, μουσικές παραστάσεις κ.α θεάματα κάντοντας κλικ εδώ: https://artclub.citycodemag.gr/
Τα μέλη του CITY CODE artclub θα απολαμβάνουν εκπτώσεις, εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις και σημαντικές προσφορές σε υψηλού επιπέδου θεάματα.

Για αυτό το τριήμερο Κυριακή, Δευτέρα ή Τρίτη έχει εξασφαλίσει για όσους εγγραφούν στο art club του CITY CODE και αποκτήσουν άμεσα την ψηφιακή κάρτα μέλους ειδικές προσφορές για δύο θεατρικές παραστάσεις.

 

Αφού εγγραφείτε εδώ https://artclub.citycodemag.gr και σας αποσταλεί η ψηφιακή κάρτα μέλους θα λάβετε και το ενημερωτικό για την άμεση χρήση στις παρακάτω για τις παρακάτω θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης στις προαναφερθέντες ημερομηνίες.

Ένας σκύλος που τον έλεγαν φρίκη”
Μαρία Σολωμού – Δημήτρης Κουρούμπαλης
Εκλεπτυσμένη κωμωδία

Ημέρα παράστασης: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, Ώρα: 20:00

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για δύο άτομα και δεν παρέχονται επιπλέον εκπτώσεις για φοιτητές κοκ.

“Η Λίμνη που δεν είναι πια”
Λεωνίδας Κακούρης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Θοδωρής Κατσαφάδος
Κοινωνικό
Τελευταίες παραστάσεις

Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017, Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα: 20:30

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για δύο άτομα και δεν παρέχονται επιπλέον εκπτώσεις για φοιτητές κοκ.

 

Σημειώνεται ότι η ΕΕΚΑΑ και η CITY CODE δεν έχουν οποιοδήποτε οικονομικό όφελος. Η συνεργασία τους στηρίζεται μόνο σε ηθικά κριτήρια και όχι κερδοσκοπικά.